TIJDELIJK AANBOD TOT 28 FEBRUARI 2018 • TE KOOP • UNIEKE RONDE 'RONDE' TAFEL Deze unieke Ronde-tafel siert sinds 26 maart 2009 Brasserie 'de Flandrien' van het Centrum Ronde van Vlaanderen. En wordt nu verkocht nav de herinrichting van de Brasserie. Het is een exclusieve realisatie van de ambachtelijke tafelbouwer Jean-Marie Waelkens, bekend van de Sporza-Tourtafels. De tafel heeft een diameter van 180 cm en er kunnen 10 mensen aan plaats nemen (ook de stoelen worden mee verkocht). Er zit nogal wat symboliek in de tafel. Er staan handtekeningen op van ex-winnaars (enkele zijn vervaagd): Merckx, Cancellara, Ballan … De tafel is vervaardigd uit massief hout (vijf houtsoorten) en heeft de structuur van een fietswiel, met aan de buitenkant een rubberen ring die een tube voorstelt. Twee metalen ringen en tien ‘spaken’, bakenen 10 sectoren af. Elke sector bestaat uit drie houtsoorten: rubberboomhout, gevlamde lariks en eik. De houtsoort van de middencirkel symboliseert de ruwheid van de wegen in de Vlaamse Ardennen. De planken hiervan werden handmatig met een kettingzaag uit de boomstronk gezaagd.
INTERESSE? PLAATS EEN BOD VOOR 28 FEB 2018 OM 12 u 's middags. Wie interesse heeft kan een bod doen (niet lager dan € 5.002 euro incl btw). De bieding moet via mail gebeuren aan Geert Vandenbon Mailadres: geert@pinguinproductions.be. Info: 09-363 84 40. De tafel staat in de inkomhall van het Centrum RVV in Oudenaarde (www.crvv.be). Voor wie het hoogste bod deed is de tafel direct beschikbaar na betaling (aan het CRVV). De tafel dient binnen de week op eigen initiatief afgehaald te worden.
Centraal staat het logo van de Ronde van Vlaanderen . Dit paneel bestaat uit keihard wengé-hout. De O van de Ronde is een knuist van een eiken stronk gevonden in de Vlaamse Ardennen. Die ‘kop’ geeft de typische bulten van het Ronde-parcours en hun profiel weer. Wie wrijft over die knuist, hoopt hiermee de bescherming van de wielergoden over zich af te roepen, vooral tijdens tochten in de verraderlijke Vlaamse Ardennen met haar valkuilen van kasseien, bulten en kronkelige wegen.
BESTEMMING? De unieke tafel staat op zijn best in een toonzaal, een vergaderzaal, een café, een restaurant, een grote living …
De tafel is verkocht! PROCIAT AAN DE KOPER! € 5.002,- incl. btw